LITTER BOOK - GINNY & HARLEY 2021

Zamolili smo trenutne vlasnike naših pasa da napišu par riječi o svakome od njih.

ROZA

Moje ime je Roza. Znam, znam vrlo neobično ime za smeđeg labradora, ali mene nitko nije pitao za mišljenje. Živim u Zagrebu. Puno asfalta, ako mene pitate. Još sam jako zaigrana. Volim ljude, djecu i druge pse. Ne razumijem starije pse koji reže na mene jer sam im dosadna. Koješta! Moji vlasnici, Martina i Vedran, kažu da još nisu otkrili namirnicu koju ne volim jesti, ali zato znaju da najviše volim sladoled. Točnije, Snjeguljicu. Svi pamtimo dan kad sam dobila čak dva sirova pureća vrata. Mljac! Martina i Vedran kažu da je to ipak bilo previše za moju probavu, ako me razumijete.. Kažu da sam dobra cura, brzo sam naučila puno naredbi. Jedino nikako da se riješim tog glupog povodca. Naime, navodno sam se jednom istrgnula iz ruke i to brzo, najbrže trčala prema starijoj nepoznatoj gospođi koja je vrištala gledajući me kako trčim prema njoj... Jako zabavno! Priznajem da sam tvrdoglava pa mi prijete psećom školom. Vidjet ćemo! Sad vas ostavljam, još sam mala pa se brzo umorim i puno spavam, a i opet sam dobila tu jednu igračku koju sam vec 2 puta potrgala, ali mi je najdraža i najbolje se igram s njom pa iznova dobivam novu. Nažalost, od loptica su odustali, sve sam potrgala.

LINO

Lino ima poseban karakter. Jako je staložen i smiren. Uživa u dugim šetnjama i spavanju u dubokoj hladovini. Voli igre s lopticama.

LILO

Lilo je je prava mala faca. Najviše voli hranu i puno nauči uz poslastice. Obožava djecu i pravi su prijatelji. Voli šetnje. Ponekad malo pobjegne kod susjeda, ali to je normalno za tinejđericu. Jako brzo uči. Vrlo je draga, živahna i puna energije. Cura je fenomenalna, svi se čude kako je lijepa i draga.

LOKI

Lokija svi vole. Djeca se dolaze igrati sa njim. Stalno nešto kopa po dvorištu, traži... Obožava šetnje šumom, tamo trči ko lud. Polazi tečaj poslušnosti, a jednog dana možda postane pas spasioc. Odličan je, jako je dobar i poslušan. Obožava plaže ali ne i kupanje u moru.

LIRA

Lira je čarobna. Odlična. Jako je poslušna. Izrazito je aktivna i zaigrana. Obožava vodu i igru sa djecom. Pravi bombon..

LOU

Lou je super. Velika je maza. Jako je poslušan i umiljat. Jako je razigran. Brzo uči. Voli nositi kantu do slavine dok se toči voda. Odličan je. Pravi veseljak. Obožavan od svih. Njegova obitelj nebi ga dala ni za što na svijetu.

LEDO

Ledo je jako dobar i poslušan dečko. Pohađa školu poslušnosti i socijalizacije i za svaku je pohvalu. Vrlo brzo uči. Omiljena poslastica mu je zadirkivanje

LARS & LINA

Lars i Lina ostali su u našoj uzgajivačnici te se sa njima družimo svaki dan.