GINNY

Ginny je prelijepa tamno čokoladna labradorica. Zauzela je posebno mjesto u obitelji. Živi u kući s vlastitim vrtom u kojem obožava njuškati, trčati, kopati, donositi igračke i jednostavno uživati u životu. Ginny obožava duge šetnje šumom, a savršena šetnja za nju je uz obalu neke rijeke. Ima svoju vlastitu plažu ispod dvorišta na koju obavezno navrati nakon šetnje i "nabaci" plivanje. Obožava igre donošenja loptice. Vrlo je živahna i puna energije. Strpljiva je i nježna sa djecom i voli ih pratiti u igri. Njezina osobnost me oduševila već prvog dana kada je došla u moj život. Ginny je jako draga, puna ljubavi i željna pažnje.


LINA CHM-HR

Lina je nježna duša naše obitelji. Jako Zgodna i lijepa ženkica. Vrlo umiljata. Pametna i vrlo domišljata u dobivanju onog što želi. Voli društvo ljudi i drugih životinja. Obožava duge šetnje, a posebno voli kopati po poljima, i skočiti i zaplivati rijekom. Brzo uči nove trikove, pogotovo uz slasne poslastice. Brza je kao gazela, a zaigrana kao pravi labrador. Voli igre lovice. Uživa u izležavanju sa obitelji.


LARS CHM-HR

Lars je šarmantan div. Svojim čarobnim pogledom i izgledom šarmira jednostavno sve. Odaje dojam moći i staloženosti. Svjestan svoje veličine pažljiv je sa djecom. Kao mladi pas izrazito je zaigran i pun energije. Uvijek ima sve na oku i zna kada je trenutak za raditi gluposti. Izrazito je inteligentan i poslušan. Voli igre donošenja, a posebno uživa u njuškarenju i kopanju.
HD:A
ED:O
PRA, EIC, HNPK: clear
D Lokus: D|D
Eyes: all clear
DNA profile